Add Your Heading Text Here

Forlæng badesæsonen med en bæredygtig opvarmet pool

September er fantastisk

I september er nattemperaturerne lavere end i august. Til gengæld er der næsten garanti for fantastiske pool-dage i september, hvor I kan nyde vejret, vandet og hinandens selskab til langt ud på aftenen. 

For de fleste er badevandets temperatur med til at bestemme, hvor ofte man bruger poolen, og hvor lang tid man er i poolen. Derfor er det vigtigt at sørge for den rette temperatur i poolvandet, når lufttemperaturen om aftenen falder lidt hurtigere end i sommermånederne. 

Poolvandet kan varmes op på flere måder, men en meget effektiv løsning er at bruge en energieffektiv varmepumpe til at sikre en stabil høj badevandstemperatur. 

FORLÆNG BADESÆSONEN MED EN BÆREDYGTIG OPVARMET POOL

Med de nye frekvensstyrede inverter varmepumper kan du og din familie få opvarmet poolen hurtigt. Det er både nemt at montere en ny varmepumpe og så er er varmepumperne så energieffektive at det ikke er særlig dyrt at varme sin pool op! iPool er markeds-ledende inden for energieffektive, støjsvage frekvensstyrede invertervarmepumper.  Varmepumpernes drift er baseret på ny teknologi, der hele tiden tager udgangspunkt i et ønske om en lav driftsøkonomi. Denne teknologi medfører en væsentlig besparelse i forhold til de traditionelle varmepumpeløsninger der findes.

HVORDAN FUNGERER EN VARMEPUMPE?

Varmepumpen udnytter over 80% af af den varme den producerer fra luften. Kompressoren i varmepumpen presser (ude)luften gennem varmepumpens system under tryk, hvilket får varmen til at stige i kredsløbet i varmepumpen. Derefter overfører kondensatoren i varmepumpen varmen i systemet til poolvandet.

Den elektricitet som varmepumpen bruger anvendes faktisk kun til at cirkulere luften i varmepumpens system. Det er derfor at driftsøkonomien ved en varmepumpe er så fordelagtig. For al den energi som varmepumpen producerer er i princippet gratis.

Der er mange penge at spare på elregningen med en energieffektiv varmepumpe. En standard-varmepumpe har en COP-værdi (udnyttelsesgrad) på ca. 5,0. Det betyder, at hvis I giver varmepumpen 1 kW (strøm), giver varmepumpen 5 kW tilbage. I får altså 5 gange så meget ud af strømmen. De helt nye inverter-varmepumper har en meget bedre udnyttelsesgrad. De kan nemlig give strømmen tilbage helt op til 16 gange!

REDUCER ENERGIFORBRUGET YDERLIGERE – DÆK POOLEN OVER NÅR DU IKKE BRUGER DEN

Hvis man vil spare yderligere på elforbruget når man varme sin pool op, så er det en god idé også at dække poolen over, når man ikke bruger den. En pooloverdækning er dels med til at sikre en lavere fordampning af poolvandet og dels med til at sørge for at den varme vi tilføjer til poolvandet bliver i poolvandet. 

Der findes mange forskellige overdækninger til pools. Den mest anvendte overdækning er termotæppet. Termotæppet er en hurtig måde at få dækket sin pool over og så er løsningen billig.

Print liner termotæppe trappe

Termotæppe

Rollbar cover

Rollbar cover

Lamel cover

Lamelcover

Glas overdækning

Glasoverdækning

Safetycover

Safetycover

Vintercover

Vintercover

iPool er markedsledende inden for energieffektive varmepumper til pools. 

Vi fører et velassorteret sortiment i varmepumper, så der er en poolpumpe til ethvert behov, uanset om poolen kan indeholde 5 eller 500 kvadratmeter poolvand. 

Skal vi hjælpe dig med rådgivning? Så kontakt os her:

Relaterede artikler

Mosaikpool infinity

iPool

Swimmingpools i verdensklasse

En pool er meget mere end blot vand. En pool er en følelse, et motionsrum, en hobby og et samlingssted. Læs med her på bloggen og blev inspireret.

Aktuelle blogposts
Opvarmning

Varmepumpe

Udforsk