Indstøbningsdele

Indstøbningsdelene sørger for, at poolvandet kan blive renset. Derfor er indstøbningsdelene nødvendige i enhver pool. Indstøbningsdelenes design og materiale kan gøre en stor forskel for poolens udseende. Derfor fører vi indstøbningsdele i højeste kvalitet i et tidløst design.

To typer indstøbningsdele

INDSTØBNINGSDele af pvc/abs

Vi anvender oftest indstøbningsdele i materialet PVC/ABS til vores pools. Materialet er nemlig både prisvenligt og modstandsdygtigt overfor kemikalier selv i høj koncentration. 

Desuden er vores indstøbningsdele af PVC/ABS utrolig slidstærke. Det sikrer en lang levetid.

RUSTFRI INDSTØBNINGSDELE

Indstøbningsdele i rustfrit og syrefast stål giver poolen et elegant og stilrent touch.

Materialet er meget stærkt, og det er modstandsdygtigt overfor både høje og meget lave temperaturer. Hvis du lægger vægt på æstetikken, bliver du glad for rustfrie indstøbningsdele.  

Undervandslys
Prisniveau

Levetid

Farve
holdbarhed

Kemikalier
resistens

Design

Temperatur svingninger

PVC

Rustfri

Tåler ikke salt

PVC

Skimmer

Kraftig skimmer med stort bladfang. Skimmeren er udformet med ’hals’, så du får en flottere finish, når poolen afsluttes med f.eks. kantsten. Skimmeren fås i flere modeller: Standardudgave – bredmundet udgave – og en bredmundet, ekstra smal udgave, der sikrer en ekstra høj vandlinje i poolen.

Bundudløb

Bundudløbet optimerer vandbehandlingen og sikrer samme temperatur ved vandoverfladen og i bunden af poolen. Bundudløbet kan også anvendes til at tømme vand af poolen.

Dyser

Justérbare indløbsdyser til alle størrelser pools. Dysens udformning sikrer tæthed.

Dette er den eneste rigtige og funktionelle pvc-indløbsdyse på poolmarkedet.

Antallet af dyser i poolen afgøres af størrelsen på poolen.

Rustfri

Skimmer

112981_Bräddavlopp Classic

Kraftig skimmer med stort bladfang. Skimmeren er udformet med ’hals’, så du opnår en flottere finish, når poolen afsluttes med f.eks. kantsten. Skimmeren fås i flere modeller. 

Vi fører både en standardskimmer og en bredmundet udgave af skimmeren, der også er ekstra smal, så du opnår ekstra høj vandlinje i poolen.

Bundudløb

125933_Vägg- och bottenutlopp

Bundudløbet optimerer vandbehandlingen og sikrer den samme temperatur både i vandoverfladen og ved poolens bund. 

Bundudløbet kan også anvendes til at tømme vand af poolen.

Dyser

125810_Inloppsmunstycke Classic

Justérbare indløbsdyser til alle størrelser pools. 

Dyserne er udformet, så de sikrer tætheden. Denne type dyser er den eneste rigtige og funktionelle pvc-indløbsdyse på poolmarkedet. Antallet af dyser i poolen afgøres af størrelsen på poolen.

andet indretning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din poolmodel og indretning er der tid til at kigge på renseanlægget. Hører du ender den der har travlt og vil have fuld automatisk system eller er du en af dem der godt kal lide at gå rund og passe poolen selv, så har vil udstyret til rengøring af til enhver behov. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.