Liner

En liner er en dug eller folie, der lægges i træpools, stålpools og betonpools. Lineren giver poolen det ønskede udseende og gør den samtidig tæt. En liner er vedligeholdelsesfri og tåler selv meget lave temperaturer. 

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Du kan vælge mellem linere i mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Levetiden på en liner er 25-40 år, alt efter hvor godt du passer på den. Langt de fleste har en holdbarhed på godt 35 år.

Lineren til betonpoolen findes i forskellige farver, mønstre og teksturer. Den leveres i enten 1,5 mm eller 2,0 mm, alt efter hvilken liner du vælger. Lineren tilpasses, skæres og svejses til i selve poolen for at sikre det pæneste og bedste resultat.
En liner til betonpoolen har en levetid på 25-40 år, afhængigt af hvor godt du passer på den.

Lineren til stålpoolen findes i mange forskellige farver og mønstre. Den vælges i enten 0,6 mm eller 0,8 mm tykkelse og leveres i ét stykke, som passer til størrelsen og formen på den pool, du vælger. En liner til en stålpool har en levetid på 15-20 år, alt efter hvor godt du behandler den. 

Lineren til træpoolen leveres i flere forskellige farver. Lineren leveres i 0,6 mm tykkelse. Den leveres i ét stykke, som passer til størrelsen og formen på den pool, du har valgt. Levetiden på en liner til en træpool er 10-15 år. Lineren til en træpool kan forholdsvis let udskiftes, når det er tid.

andet indretning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din poolmodel og indretning er der tid til at kigge på renseanlægget. Hører du ender den der har travlt og vil have fuld automatisk system eller er du en af dem der godt kal lide at gå rund og passe poolen selv, så har vil udstyret til rengøring af til enhver behov. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.