Træpool liner

Lineren til træpoolen leveres i flere forskellige farver. Lineren leveres i 0,6 mm tykkelse. Den leveres i ét stykke, som passer til størrelsen og formen på den pool, du har valgt. Levetiden på en liner til en træpool er 10-15 år. Lineren til en træpool kan forholdsvis let udskiftes, når det er tid.

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Betonpool

Om folie/liner

Folie/liner er ’blød’ pvc. Folien/lineren er mellem 1.5-2.0 mm tyk og forstærket af en lodret og tværgående armering, der sikrer stor styrke. Folien er CE-godkendt og overholder i øvrigt den europæiske standard EN 71/3 for frigivelse af skadelige stoffer i pvc (samme standard, som anvendes til sikring af alt legetøj, der sælges i EU). Folien fås i et bredt udvalg af farver, mønstrer og kvaliteter.

Sådan gør man

Vi tilpasser, skærer og svejser folien på arbejdsstedet for at sikre de pæneste og bedste tæthedsløsninger. Netop tilpasningen på stedet er afgørende for, at det færdige resultat lever op til forventningerne. En pool-liner til en betonpool er normalt min. 1,5 mm tyk og dobbeltarmeret (lodret og vandret). Man svejser lineren sammen ved hjælp af en speciel varmesvejser. Siderne svejses sammen i hjørnerne og ved overgangen mellem sider og bund. Når der udføres svejsesamlinger, udføres de altid med tanke på at give det bedst mulige færdige resultat.

OM FOLIE/LINER

Folie/liner er ’blød’ pvc. Folien/lineren er mellem 1.5-2.0 mm tyk og forstærket af en lodret og tværgående armering, der sikrer stor styrke. Folien er CE-godkendt og overholder i øvrigt den europæiske standard EN 71/3 for f rigivelse af skadelige stoffer i pvc (samme standard, som anvendes til sikring af alt legetøj, der sælges i EU). 

Materialer

Den klassiske liner er dobbeltarmeret (lodret og vandret). Den gennemsnitlige levetid på klassisk liner er 30-35 år. Lineren leveres i ruller på enten 1.65, 2.00 eller 2.05 meter. Lineren tilpasses på stedet til poolen.

Farver

andet indretning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din poolmodel og indretning er der tid til at kigge på renseanlægget. Hører du ender den der har travlt og vil have fuld automatisk system eller er du en af dem der godt kal lide at gå rund og passe poolen selv, så har vil udstyret til rengøring af til enhver behov. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.