Mosaikker til pool - vælg mellem tusindvis af farvevarianter

En mosaikpool danner en perfekt ramme om din badeoplevelse. Mosaikpoolen er unik, fordi du kan vælge mellem mosaikker i tusindvis af farvevarianter.

Poolen har en ekstraordinær finish, der fuldender det eksklusive udtryk. Faktisk er det svært at gengive mosaikpoolens skønhed på fotos, fordi mosaikkerne glinser i lyset.

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Patenteret Joint-Point-System

Alle mosaikker leveres med Joint-Point-system, som kun findes til vores mosaikker. Systemet giver ekstraordinær høj vedhæftning på 92% af mosaikken! Joint-Point-systemet reducerer den arbejdstid, vi bruger til at lægge mosaikkerne, med over 25% i forhold til traditionelle mosaikker. Samtidig sikrer Joint-Point-systemet ekstraordinær finish ved rundinger og andre tilpasninger. Derfor er systemet uundværligt til mosaikpoolen.

Kvalitetscertificering

Ezarri er den første glasmosaikvirksomhed, der har opnået en ISO 9001 kvalitetscertificering. Certificeringen er en anerkendelse for, at Ezarri har et effektivt og velfungerende miljøledelsessystem samt en strategi for løbende forbedringer. Det betyder blandt andet, at virksomheden har forpligtet sig til at levere mindst 97 % af alle ordrer indenfor aftalt deadline.

Alexander-Cocktail-Mosaic-POOL-Ezarri (6)
Alexander-Cocktail-Mosaic-POOL-Ezarri (6)

Professionel installation sikrer, at poolen tåler nordisk klima

Materialevalget er afgørende for, at arbejdet kan gennemføres med succes. Vi lagerfører et kompromisløst installationsprogram til alle vores mosaikker.

Takket være vores mange års erfaring med installation i det nordiske klima kan vi levere den rette løsning til stort set alle specialopgaver. 

Det skandinaviske klima giver store temperaturforskelle mellem sommer og vinter. Tæthedsløsninger som klinker, fliser og andre malede overflader kan have svært ved at klare temperaturer under frysepunktet, hvis man ikke vælger de rigtige materialer at arbejde med. Det er også vigtigt at holde fokus på kvalitetssikringen af arbejdsudførelsen ved membransikringen (tæthedsløsningen), vedhæftningen til underlaget og fugearbejdet.

Vores mosaikker leveres i et utal af farvekombinationer og samspil. Det giver mulighed for at finde den helt rigtige mosaik til ethvert poolprojekt. Mosaikkerne fås i størrelserne 2.5 x 2.5 cm og 5.0 x 5.0 cm. 

Du kan også bestille mosaikkerne med en skridsikker overflade, så trappeflader og andre vådzoner kan betrædes, uden at de føles glatte.

Alexander-Cocktail-Mosaic-POOL-Ezarri (6)

andet indretning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din poolmodel og indretning er der tid til at kigge på renseanlægget. Hører du ender den der har travlt og vil have fuld automatisk system eller er du en af dem der godt kal lide at gå rund og passe poolen selv, så har vil udstyret til rengøring af til enhver behov. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.