Beton kant- og belægningsfliser

Betonkant- og belægningsfliser er klassiske betonfliser, der passer til ethvert haveprojekt. 

Vi fører både tør- og vådstøbte betonfliser. Den vådstøbte betonflise har en varm tone, der giver belægningen et sydlandsk udtryk. Den tørstøbte betonflise har et lidt mere råt udtryk, som passer smukt til nordiske haver.

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Skab et sydlandsk udtryk med vådstøbte kant- og belægningsfliser

De vådstøbte betonfliser fås i to forskellige lyse farvenuancer og leveres både som kant- og belægningsfliser. Kantflisen kan leveres som lige fliser, radiusfliser eller hjørnefliser. Det sikrer, at de vådstøbte kantfliser kan tilpasses til stort set alle typer pools – uanset om poolen er firkantet, rund, oval eller 8-tals-formet.

Serien af vådstøbte betonfliser har oprindelse i det sydlige Europa.

De elegante betonfliser har en varm glød, og de små huller i overfladen betyder, at flisebelægningen hurtigt får patina. Derfor er den vådstøbte betonflise perfekt til dig, der ønsker en have med sydlandsk charme.

Belægningsfliserne i denne serie leveres i faste firkantede mål i 50 x 50 x 3,5 cm og passer godt til de vådstøbte kantfliser, som også leveres i et 50 cm format.

Kantfliser

Olympia-Indian White-Sparta

Hvid

Olympia-Indian Beige-Sparta

Beige

Spart

Belægningsfliser

Olympia-Indian White-Sparta

Hvid

Olympia-Indian Beige-Sparta

Beige

Få et nordisk udtryk med tørstøbte kantfliser

Tørstøbte betonkantfliser har et råt udtryk, der passer til alle nordiske haver. De tørstøbte kantfliser er den kantflisetype, der er anvendt mest gennem tiden i Norden.

I dag leveres den tørstøbte kantflise i to forskellige profiler. Begge profiler har ”næser”, som inddækker kanten på poolen og sikrer en glidende overgang mellem belægning og pool.

De tørstøbte kantfliser passer til alle betonbelægninger – både eksisterende og nye. Kantfliserne leveres som lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser. Du kan vælge mellem tørstøbte kantfliser i 3 forskellige farvenuancer: off-white, grå og antracit-sort.

Se udvalget og vælg din favorit.

Kantfliser

Ceramica-Dusty Black

Antracit

Ceramica-Dusty Grey

Grå

Ceramica-Ivory White

Off White

Vi vejleder og rådgiver

Valget af kant- og belægningsfliser kan erfaringsmæssigt give anledning til spørgsmål vedrørende størrelser, former, materialevalg osv. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med svar på de spørgsmål du måtte have. Vi kan altid kontaktes på tlf. 44209118 eller på mail@ipool.dk. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular til højre.

Andre fliser

Hvad er næste step?

Når du har besluttet dig for pooltype, størrelse, placering og mange ekstra udstyr, er du klar til at komme i kontakt med os. Vi står til rådighed for at guide dig videre i forløbet. Ønsker du et personlig møde er du velkomme til at booke et møde med os.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.