Keramiske fliser

Den keramiske flise har et let, eksklusivt og samtidig nutidigt og ensartet udtryk. Fliserne fremstilles i store ovne, hvor der nedlægges et lermateriale i flise-forme, som derefter brændes ved meget høj varme. 

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Keramiske kantfliser

De keramiske fliser er kun 20 mm høje, men alligevel yderst robuste. En klar fordel ved den keramiske flise er, at flisens størrelse og tykkelse kan tilpasses meget nøjagtigt. Derfor er det let at lægge flisen. Det sparer arbejdstid til lægning og tilpasning af både den keramiske kant- og belægningsflise. 

Kantflisen kan både anvendes indendørs og udendørs, og kantfliserne leveres i et bredt udvalg af lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser.

Alle keramiske kantfliser kan leveres med tilsvarende belægningsfliser i samme farvenuance. Kantfliserne har en særlig skridsikker overflade, som gør det mere sikkert at gå på dem.

Ceramica-Dusty Black

Antracit

Ceramica-Dusty Grey

Grå

Ceramica-Ivory White

Lys

Maranello

Keramiske belægningsfliser

Keramiske belægningsfliser er et perfekt valg uanset områdets størrelse. Fliserne kan lægges alene på et areal på få kvadratmeter – eller på større belægningsarealer. Med den keramiske belægningsflise får du en flise med stor nøjagtighed i tolerancerne. Den store nøjagtighed betyder, at flisen er nemmere at lægge end andre belægningsfliser, som kan variere en smule i tykkelse og størrelse. Det sparer dig arbejdstid.

Den keramiske belægningsflise leveres i 20 mm tykkelse ligesom den keramiske kantflise. Flisen kan enten lægges direkte på grus, sand eller på en betonoverflade. Selvom belægningsfliserne leveres med lave tolerancer, anbefaler vi alligevel, at der laves fuger mellem fliserne til alle udendørs-belægninger. Det skyldes, at underlaget under fliserne arbejder, når det bliver varmt eller koldt.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg eller lægning af fliser.

Ceramica-Dusty Black

Antracit

Ceramica-Dusty Grey

Grå

Ceramica-Ivory White

Lys

Vi vejleder og rådgiver

Valget af kant- og belægningsfliser kan erfaringsmæssigt give anledning til spørgsmål vedrørende størrelser, former, materialevalg osv. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med svar på de spørgsmål du måtte have. Vi kan altid kontaktes på tlf. 44209118 eller på mail@ipool.dk. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular til højre.

Andre fliser

Hvad er næste step?

Når du har besluttet dig for pooltype, størrelse, placering og mange ekstra udstyr, er du klar til at komme i kontakt med os. Vi står til rådighed for at guide dig videre i forløbet. Ønsker du et personlig møde er du velkomme til at booke et møde med os.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.