Travertinfliser – unikke fliser til den kræsne poolejer

Travertinfliser er det perfekte valg til dig, der har øje for skønhed og kvalitet. Hver flise har sit eget udtryk, så du får fliser med et unikt udseende og stor variation.

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Travertin-kantfliser

Travertin er en meget smuk kalksten, der minder om marmor. Kalkstenene stammer fra området omkring Rom, hvor stenblokkene skæres ud af klipper.

Travertinfliserne har årer ligesom marmor, hvilket giver et poolprojekt med kantfliser af travertin et eksklusivt udtryk. Du kan vælge mellem travertinkantfliser i 3 forskellige farvenuancer.

Alle travertinkantfliser kan leveres med matchende belægningsfliser i samme farvenuance.
Mon du foretrækker en klassisk brun eller lys brun (beige/sand) flise – eller den helt nye gråtonede travertinkantflise, der passer til en nordisk inspireret have? Se udvalget og find din favorit.

Off White

Sand

Antracit Sort

Grå

Grå

Brun

Travertinbelægningsfliser

Belægningsfliser af travertin giver belægningsområdet omkring poolen et touch af elegance.

Travertinflisernes smukke årede overflade får fliserne til at ligne hele klippeblokke, der er skåret til og lagt ud i haven. Ligesom med kantfliserne kan du vælge mellem tre forskellige farvenuancer (brun – lys brun/sand og grå), der giver et meget forskelligt udtryk.

De to forskellige brune/sandfarvede nuancer giver fliserne en smuk glød, der skaber en varm sydlandsk inspireret stemning. Den gråtonede travertinbelægningsflise er derimod perfekt til dig, der foretrækker den nordiske stil. Spørg os, hvis du ikke kan vælge, så hjælper vi dig med et godt råd.

Off White

Sand

Antracit Sort

Grå

Grå

Brun

Vi vejleder og rådgiver

Valget af kant- og belægningsfliser kan erfaringsmæssigt give anledning til spørgsmål vedrørende størrelser, former, materialevalg osv. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med svar på de spørgsmål du måtte have. Vi kan altid kontaktes på tlf. 44209118 eller på mail@ipool.dk. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular til højre.

Andre fliser

Hvad er næste step?

Når du har besluttet dig for pooltype, størrelse, placering og mange ekstra udstyr, er du klar til at komme i kontakt med os. Vi står til rådighed for at guide dig videre i forløbet. Ønsker du et personlig møde er du velkomme til at booke et møde med os.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.