Opvarmning af poolen

Varme i poolvandet forlænger sæsonen, så du og din familie har ekstra glæde af poolen hele sommeren. Heldigvis er det let at koble varme til poolanlægget ved hjælp af solvarme, varmepumpe eller en varmeveksler.

I dag etablerer vi oftest poolanlæg og varmeløsning sammen. En god varmeløsning sikrer dig, at poolen kan bruges i hele sæsonen – også i gråvejr!

Vidste du...?

… at gennemsnitstemperaturen i badesæsonen i uopvarmede pools er 19 til 20 grader? Det er let at koble varme til poolanlægget.

Opvarmning af poolvandet gøres enten ved hjælp af solvarme, en varmepumpe eller en varmeveksler.

En god varmeløsning sikrer dig, at poolen kan bruges i hele sæsonen – også i gråvejr!

En varmepumpe får hjælp af lufttemperaturen til at give poolens vand varme. Ved at drive poolvandet igennem varmepumpen, videregiver varmepumpen den varme, den optager fra luften. 

Konceptet ”varmepumper til pools” er bygget for at spare store mængder strøm i forhold til traditionel opvarmning af poolvandet med el-varmevekslere.

Varmeveksleren kobles simpelt til poolanlægget. Via opvarmning fra jordvarme, solvarme eller f.eks. pillefyr opvarmes varmeveksleren, og på den måde opvarmes poolvandet.

Udnyt husets varmekilde, og få en varm pool.

Solvarme bruger solens varme til at varme poolvandet op Solvarme til pools består af specielle solvarmepaneler, der placeres på et garagetag, et hustag eller lignende. Vandet fra poolanlægget drives igennem solvarme- panelerne og bliver på den måde opvarmet af solens varme. 

Installationspris

Energibesparelse

Pladsbehov

Varmepumper​

Varmeveksler

Solvarme

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.