Overdækning - en god investering til poolen

Overdækning af pooloverfladen er med til at holde på varmen og sikre et lavere forbrug af kemikalier. Det skandinaviske klima er friskt og uforudsigeligt. Men om sommeren vil de fleste poolejere helst have stabilt og varmt vejr. 

Spar tid og penge - og investér i en overdækning

Netop de svingende temperaturer kombineret med nedbør og vind gør, at man som poolejer i Skandinavien er nødt til at fokusere på, hvordan man overdækker sin pool. 

Safety cover

Sikkerhed betyder meget for de fleste. Netop sikkerhed er den primære årsag til, at man skal vælge et safetycover. Safetycoveret lukker poolen effektivt og forhindrer, at man kan falde i poolvandet.

Lamelcover

Æstetik og finish vægtes helt naturligt højt, når det sidste touch skal lægges på poolmiljøet. Med et lamelcover får man et cover, der virkelig ser pænt ud, samtidig med at det er funktionelt.

Rollbar cover

Roolbar coveret er et manuelt sikkerhedscover der kan lægges henover poolen når poolen ikke benyttes.  Coveret er især henvendt til børnefamilier, der ønsker sikkerhed i den periode hvor børnene er små og ikke kan svømme.

Termotæppe

Termotæppet er et populært valg, når man vælger overdækning til poolen. Det er der primært en grund til: prisen. Termotæppet koster nemlig kun ca. 10% af, hvad de øvrige overdækninger til pools koster.

Vintercover

Vintercoveret er en effektiv måde at lukke poolen af på i vintermånederne. Vintercoveret lægges hen over poolen, når poolanlægget lukkes ned for vinteren – ofte fra slut oktober til start april.

Glas overdækning

Der er helt utrolig mange fordele ved en glasoverdækning. Overdækningen isolerer, den sikrer, at der ikke blæser blade m.m. i poolen, den fungerer som sikkerhed, når poolen ikke benyttes, og sidst men ikke mindst, så kan man benytte poolen, selvom overdækningen er hen over poolen.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.