Glas overdækning - den mest komplette pooloverdækning

Glasoverdækningen er den mest funktionelle overdækning til en pool. Overdækningen giver bl.a. badegæsten mulighed for at benytte poolen, mens overdækningen stadig dækker den.

Glas overdækning

Den mest komplette pooloverdækning

Glasoverdækningen er den mest funktionelle overdækning til en pool. Overdækningen giver bl.a. badegæsten mulighed for at benytte poolen, mens overdækningen stadig dækker den.

Der er helt utrolig mange fordele ved en glasoverdækning. Overdækningen isolerer, den sikrer, at der ikke blæser blade m.m. i poolen, den fungerer som sikkerhed, når poolen ikke benyttes, og sidst men ikke mindst, så kan man benytte poolen, selvom overdækningen er hen over poolen.

Sikkerhed

Overdækningen lukker tæt til om poolen ved hjælp af aluminiumsskinnerne, som overdækningen kører i.

Overdækker poolen

Overdækningen sørger for, at blade, grene og andet nedfald ikke ender i poolen.

Uovertruffen funktionalitet

Samtidig med at overdækningen isolerer vandoverfladen, giver den også badegæsterne mulighed for at bade i poolen, mens overdækningen er hen over poolen.

Find den rette glas overdækning til dig

Glasoverdækningerne leveres i mange forskellige varianter. De mange valgmuligheder sikrer, at man kan finde en glasoverdækning, der passer til poolen og haven.

Når glasoverdækningen vælges, skal man tage stilling til, om man vil have klarplast eller kanalplast (polycarbonat).

Mange fordeler

Fordelene er mange, og argumenterne for ikke at vælge en glasoverdækning er få. Hvis man overvejer at vælge en glasoverdækning til sin pool, så skal man især overveje to ting. Man skal vurdere, om man vil betale det, en glasoverdækning koster, og man skal vurdere, om haven kan bære en glasoverdækning (glasoverdækningen kan for nogle haver blive for dominerende). Kan man sætte et flueben ud for disse to forhold, så er glasoverdækningen et fantastisk valg!

andet overdækning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din overdækning, kan man kigger på opvarmningsmuligheder. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.