Rollbar cover -
sikkerhed til de "mindste"

Sikkerhed er afgørende for de fleste børnefamilier. Netop sikkerhed er den primære årsag til, at man skal vælge et rollbar cover. Rollbar coveret lukker poolen effektivt og forhindrer, at børn kan falde i poolvandet. 

Rollbar cover

Sikkerhedsoverdækning

Roolbar coveret er et manuelt sikkerhedscover der kan lægges henover poolen når poolen ikke benyttes. Coveret holdes oppe af aluminiumsprofiler, der går fra den ene side af poolen til den anden. Coveret er især henvendt til børnefamilier, der ønsker sikkerhed i den periode hvor børnene er små og ikke kan svømme.

Farve

Coveret findes i mange farver. Standardfarverne er blå og grå.

Varianter

Rollbar coveret findes kun i en manuel udgave. Coverløsningen er et økonomisk billigere alternativ til safetycoveret. Det er især børnefamilier der vælger rollbar coveret fordi de ønsker sikkerhed ved poolen i den periode hvor børnene er små og ikke kan svømme.

Et klart plus ved rollbar coveret er det ikke kræver et skinne system i belægningen til at fastholde coveret når det ligger henover poolen.

Rollbar cover

100% sikkerhed

Coveret lukker tæt til om poolen ved hjælp af aluminiumsprofilerne.

Overdækker poolen

Coveret sørger for at blade, grene og andet nedfald ikke ender i poolen.

Isolerer overfladen

Coveret isolerer vandoverfladen og sikrer bl.a., at vinden ikke nedkøler poolvandet.

Nem og effektiv sikkerhed ved poolen med rollbar cover

To grunde til at vælge rollbar cover:

  • Økonomisk alternativ: Rollbar coveret er en økonomisk løsning i forhold til safetycoveret, som kan være en dyrere investering. Hvis du ønsker at sikre din pool, men samtidig vil være økonomisk ansvarlig, er rollbar coveret et godt valg.

  • Nem at bruge: Rollbar coveret kræver ikke et skinnesystem i belægningen, hvilket gør det nemt at tage af og på. Dette er praktisk, når du ønsker at bruge din pool, og ønsker at fjerne coveret hurtigt og nemt.

andet overdækning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din overdækning, kan man kigger på opvarmningsmuligheder. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.