Safety cover -
simpelt og effektivt

Sikkerhed betyder meget for de fleste. Netop sikkerhed er den primære årsag til, at man skal vælge et safetycover. Safetycoveret lukker poolen effektivt og forhindrer, at man kan falde i poolvandet.

Safety cover

Simpelt og effektivt

Safetycoveret leveres både i en manuel og en automatisk udgave. De fleste vælger den automatiske løsning. Selvom den automatiske udgave er dyrere end den manuelle så vægtes det højt, at alle – både mand/kvinde og stor/lille – kan trække safetycoveret af og på poolen. Det skal samtidig nævnes, at den automatiske udgave lettere kan integreres i omgivelserne omkring poolen, fordi man kan skjule safetycover-skinnerne under kantfliserne og f.eks. lægge oprulningsvalsen og motoren ned bagved for enden af poolen under terræn.

Farve

Coveret findes i mange farver. Standardfarverne er lyseblå, mørkeblå, ’dusky’ blå, skovgrøn og grå.

Tre i én

Vi tilbyder et elegant og funktionelt poolcover, der kan integreres direkte i din pool, så du ikke behøver at se på det, når det er trukket fra. Vores raffinerede løsning er både en sikkerhedsdækning, isolering af pooloverfladen og en afskærmning mod nedfald – alt sammen i én og samme løsning.

Med vores safety cover får du ikke kun beskyttelse mod genstande, men vigtigere endnu, en livredder til din pool, der forhindrer at børn, kæledyr og/eller uønskede “besøgende” falder ned ved et uheld. Du kan trygt nyde din pool, velvidende at den er fuldt beskyttet og sikret.

Safety cover

100% sikkerhed

Coveret lukker tæt til om poolen ced hjælp af aluminiumsprofilerne.

Isolerer overfladen

Coveret isolerer overfladen og sikre bl.a., at vinden ikke nedkøler poolvandet.

Overdækker poolen

Coveret sørger for at blade, grene og andet nedfald ikke ender i poolen.

Simpelt og effektivt

Sikkerhed betyder meget for de fleste. Netop sikkerhed er den primære årsag til, at man skal vælge et safetycover. Safetycoveret lukker poolen effektivt og forhindrer, at man kan falde i poolvandet. Safetycoveret leveres både i en manuel og en automatisk udgave. De fleste vælger den automatiske løsning. Selvom den automatiske udgave er dyrere end den manuelle så vægtes det højt, at alle – både mand/kvinde og stor/lille – kan trække safetycoveret af og på poolen. Det skal samtidig nævnes, at den automatiske udgave lettere kan integreres i omgivelserne omkring poolen, fordi man kan skjule safetycover-skinnerne under kantfliserne og f.eks. lægge oprulningsvalsen og motoren ned bagved for enden af poolen under terræn.

andet overdækning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din overdækning, kan man kigger på opvarmningsmuligheder. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.