Vintercover -
luk poolen af om vinteren

Vintercoveret er en effektiv måde at lukke poolen af på i vintermånederne. Vintercoveret lægges hen over poolen, når poolanlægget lukkes ned for vinteren – ofte fra slut oktober til start april.

Vintercover

Undgå blade og andet nedfald i poolen i vintermånederne

Vintercoveret er en effektiv måde at lukke poolen af på i vintermånederne. Vintercoveret lægges hen over poolen, når poolanlægget lukkes ned for vinteren – ofte f ra slut oktober til start april.

Vintercoveret er et finmasket stærkt nylon-net. Vævningen af nylonfibrene tillader, at regnvand og sne kan falde i poolen, mens blade, grene og andet større nedfald bliver holdt væk fra poolvandet. Det er en effektiv måde at sikre, at poolen forbliver pæn og ren, selvom det er gråvejr, og der dagligt falder blade f ra træerne. Et must-have for mange poolejere.

Lukker poolen for vinteren

Vintercoveret sikrer poolen for nedfald som blade, grene osv. i vinterhalvåret.

Sikkerhed

Vintercoveret er udført i stærke nylontråde, der er forstærket i både længden og bredden. Det sikrer, at man ikke falder igennem coveret.

Gør opstart af poolen let til foråret

Coveret skal blot fjernes, så kan poolen blive startet op.

Find den rette vintercover til dig

Vintercoveret fås i alle størrelser og former. Så selvom man vælger en pool med f.eks. udvendig trappe, så kan man sagtens bestille et vintercover til poolen.

Vintercoveret findes i følgende farver: blå/sort, grøn/sort, sand/sort, grå/sort, sort/sort.

Luk poolen af om vinteren

Effektivt vintercover til overdækning af poolen i vinterhalvåret, hvis poolen lukkes ned for vinteren. Vintercoveret spændes hen over poolen ved hjælp af specielle fastgørelsespløkker. Coveret tillader at regnvand kan sive igennem mens blade, grene og andet nedfald holdes væk fra poolen.

andet overdækning

Hvad er næste step?

Når du har vælgt din overdækning, kan man kigger på opvarmningsmuligheder. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.