Pool kurser

iPool – din partner i poolpleje og vedligeholdelse! Vi tilbyder to kursusarrangementer årligt, som er skræddersyet til pool-ejere, der ønsker at lære de nødvendige færdigheder til at klargøre deres pool i foråret eller om vinteren.

Vores erfarne pooleksperter vil undervise dig i alt fra poolrensning til kemikalier og vedligeholdelse af pumper og filtre. Med vores hjælp vil du lære, hvordan du holder din pool i god stand hele året rundt.

Kursus i forårsklargøring

Lær de nødvendige trin og færdigheder til at klargøre din pool til forårssæsonen med iPool’s forårskursus. Vores erfarne pooleksperter vil undervise dig i alt fra poolrensning og justering af pH-værdi og kemikalier til vedligeholdelse af pumper og filtre. Du vil også lære, hvordan du undgår almindelige problemer såsom alger og bakterier, så din pool forbliver ren og sund hele sæsonen. Med vores værdifulde tips og tricks vil du være i stand til at forlænge din pools levetid og spare penge på reparationer.

iPool kursus
iPool kursus

Kursus i vinterklargøring

Beskyt din pool mod skader og forlæng dens levetid med iPool’s vinterklargøringskursus. Vores erfarne pooleksperter vil lære dig de nødvendige færdigheder til at lukke din pool ned på den rigtige måde, så den er beskyttet mod de kolde vintermåneder. Du vil lære, hvordan du tager vare på pumper, filtre, og kemikalier, og undgår problemer som f.eks. isdannelser. Med vores tips og tricks vil du være i stand til at genåbne din pool til næste sæson med lethed og forblive tryg hele vinteren.

Gratis poolpleje-kursus: Lær de nødvendige færdigheder til at holde din pool i topform

Bedst af alt er vores kursus helt gratis at deltage i! Vi ønsker at give dig den bedste mulige service og støtte, når det kommer til poolpleje. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at tilmelde dig vores kursus eller hvis du har spørgsmål omkring vores poolpleje-services. Vi ser frem til at høre fra dig!

iPool kursus
iPool brochurer

Brochurer og vejledninger

Her kan du finde en række brochurer og vejledninger. Vi har forsøgt at afdække alle spørgsmål. 

Skal vi hjælpe med at starte jeres pool op efter vinteren? Eller vil I måske selv stå for forårsklargøringen? I kan hurtigt og let bestille tid til forårsklargøring eller alternativt kan I selv blive klogere på forårsklargøringen ved at trykke her.

Skal vi hjælpe med at sikre jeres pool inden vinteren begynder? Eller vil I måske selv stå for vinterklargøringen? I kan hurtigt og let bestille tid til vinterklargøring eller alternativt kan I selv blive klogere på hvordan vinterklargører poolen ved at trykke her.

Skal vi hjælpe med at passe poolen? 

Vi tilbyder poolservice hver 14. dage. Poolservice består bl.a. af kontrol og justering af værdierne i poolen, generel rensning af poolen og gennemgang af installationer og andre filtrering- og doseringsløsninger.

Monteringsopgaver

Skal poolpumpen udskiftes eller trænger sandfilteret til et sandskift? Eller er der opstået en utæthed som kræver reparation? Uanset opgavens omfang så står vi klar til at hjælpe. Klik her og se hvad du skal gøre herfra.

Pool kurser

Vil du blive klogere på hvordan poolen skal passes eller hvordan man gør når man skal 14 dage afsted på sommerferie? Så tilmeld dig vores næste kursus og bliv klogere på din pool. Vores pool kurser er gratis. Klik her og se tidspunkt for næste poolkursus.

iPool ruten kører fra april til oktober. Som kunde hos iPool kan man på ugentlig basis GRATIS få leveret de produkter man har brug for. Det eneste man skal gøre er at skrive hvad man har brug for, så bliver det leveret ved næste leveringsdag på iPool ruten. Klik her hvis du vil gøre brug af iPool ruten eller blive klogere på hvordan iPool ruten kører.

Trustpilot_logo

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.