Add Your Heading Text Here

Selvbygget mosaikpool: Jesper Andersens håndværkerprojekt i haven

Betonpool med mosaikker

Jesper Andersen og hans kone delte drømmen om at bringe badeferien hjem i haven i stedet for at tage sydpå. Sammen med iPool har de omsat denne drøm til virkelighed ved selvbygget pool med mosaikker i smukke grå nuancer.

“Vi har fire børn, der alle sammen selv har børn. Derfor var det også ret let at beslutte, at vi gerne ville have en pool. Vi regnede med, at den nok skulle blive brugt – og det holder stik,” smiler Jesper.

Valg af grå nuancer

Familien, der bor på en naturgrund, ønskede, at poolen skulle falde naturligt ind i omgivelserne. Jesper forklarer, “Vandets farve var vigtig for mig – ikke turkis som i en svømmehal! Emil fra iPool rådgav os, så vi fik en mosaikpool med grå nuancer, der matcher stenene på havbunden.”

Håndtering af håndværkerprojekter til selvbygget pool

Jesper, der er klejnsmed, følte sig komfortabel med selv at tage hånd om selvbygget pool-projektet. “Jeg er vant til håndværkerprojekter, så jeg sprang egentlig bare ud i det. Heldigvis har jeg været rigtig glad for Emils rådgivning, som styrede os i retning af en mosaikpool.”

Selvom det meste af arbejdet blev udført af familien selv, fik de hjælp fra en flisemurer til at lægge mosaikkerne. Jesper roser JointPoint-systemet, der gjorde det nemmere end forventet.

Betonpool med mosaikker

Byggeprocessen

Projektet tog trekvart år fra start til slut. “Vi var en uges tid om at lægge holmegårdssten i poolområdet, og samlet tog det nok ni måneder, før poolen var færdig. Men vi kunne godt have gjort det hurtigere på en anden årstid. Vi var nødt til at sætte arbejdet på pause i tre måneder, fordi det blev efterår,” deler Jesper.

Anbefaling til selvbyggere

Jesper er tilfreds med at have udført størstedelen af arbejdet selv: “Vi er fint tilfredse med, at vi har lavet det meste selv. Det hjalp med at holde prisen nede, og vi kunne gøre tingene i vores eget tempo. Når man bygger en pool selv, er det dog vigtigt at vide, hvornår man skal søge hjælp udefra, og heldigvis har vi fået god hjælp og rådgivning i hele forløbet.”

Indtil videre har familiens rejser sydpå måttet vige pladsen for ferier i haven, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab: “Vi bruger selv poolen meget, og det er en fornøjelse at se, hvor glade alle børnene er for den,” tilføjer Jesper.

Betonpool med mosaikker

Skal vi hjælpe dig med rådgivning? Så kontakt os her:

Relaterede artikler

Mosaikpool infinity

iPool

Swimmingpools i verdensklasse

En pool er meget mere end blot vand. En pool er en følelse, et motionsrum, en hobby og et samlingssted. Læs med her på bloggen og blev inspireret.

Aktuelle blogposts
Opvarmning

Varmepumpe

Udforsk