Accessories

Vi forhandler alle former for pool-tilbehør lige fra stiger og vipper til affugtere og støvsugere. Vi har udstyret til udendørs og indendørs swimmingpools, ligesom vi har udstyret til både små private pool og helt store offentlige pools.

Indret poolen

Overdækning

Opvarmning

Tilbehør

Kant- of belægning

Koldvandsbassin

Stiger - mange valgmuligheder

Stigen er et vigtigt element til poolen. Stigerne kan fås i mange forskellige størrelser og udformninger. I kan helt sikkert finde den stige, der passer til jeres projekt.

Rutsjebaner

Rutchebaner

Et bedre legetøj end en rutsjebane til poolen fås næsten ikke. Har man pladsen og økonomien, så er det et fantastisk legetøj til børnene.

Vippe

Vipper

En vippe går aldrig af mode. Både børn og voksne tager gerne et udspring f ra selv den mindste vippe. Ingen skal være i tvivl om, at en vippe bruges, hvis den står for enden af poolen.

niagara-bruser grå bg

Brusere

Vidste du, at en uvasket person afgiver ca. 100 millioner bakterier til badevandet? Renholdelsen af poolen starter med dem, som bruger poolen. Husk afvaskning før og efter brug af poolen. Det er sundt for jer selv, og det er sundt for poolen. Vi fører et bredt udvalg af brusere til pools.

andet indretning

Hvad er næste step?

Sidst og ikke mindst skal man kigge på afslutning omkring poolen. Vi har et stort og eksklusiv udvalg af kant- og belægningsfliser. Går på opdagelse herunder. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.