Upgrades

Vi forhandler alle former for pool-tilbehør lige fra stiger og vipper til affugtere og støvsugere. Vi har udstyret til udendørs og indendørs swimmingpools, ligesom vi har udstyret til både små private pool og helt store offentlige pools.

Infinity mosaikpool

Modstrømsanlæg - leg til børnene og motion til de voksne

Modstrømsanlægget er et ideelt valg til dem, der ønsker at motionere i poolen. Modstrømsanlægget giver samtidig børnene mulighed for ekstra leg. De kan hoppe i poolen med en badering eller lignende og derefter blive ’skudt’ ned i den anden ende af poolen.

Vandfald

Elegant vandfald

De fleste elsker lyden af løbende vand. Vandfaldet er en flot og raffineret løsning til poolen. Det placeres ofte langs den ene side af poolen. Vandfaldet fås i forskellige størrelser alt efter behov.

Vandbobler

Bobler - gør poolen til en SPA

Med denne indbygningsdel til bunden af poolen er det muligt at tilføre bobler til poolvandet. Indbygningsdelen er stilren og kan indbygges i alle nye pools. Man skal ikke tage fejl, der kommer gang i vandet, når boblerne først tændes.

Mosaikpool med massage

Massage

Massagesystemet kan vælges med to eller fire pulserende indblæsningsdyser. De pulserende indblæsningsdyser er det perfekte redskab til vandmassage. Er man til tider lidt øm i kroppen, så er massagesystemet et effektivt middel mod spændingerne.

andet indretning

Hvad er næste step?

Sidst og ikke mindst skal man kigge på afslutning omkring poolen. Vi har et stort og eksklusiv udvalg af kant- og belægningsfliser. Går på opdagelse herunder. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.