Add Your Heading Text Here

Ude godt – hjemme bedst

Emil Rohde

Ude godt - hjemme bedst

“Verden forandrer sig hurtigt i øjeblikket. Heldigvis er corona ikke længere centrum i hverdagen. Til gengæld vender vi blikket mod andre udfordringer, herunder klimaforandringer og behovet for energioptimering – og selvfølgelig ønsket om mere tid med familie og venner.”

EFTER NEDLUKNING SÆTTER VI STØRRE PRIS PÅ FAMILIELIVET

Coronatiden var hård for mange. Sygdommen har fået de fleste af os til at stoppe op og sætte pris på nuet og den tid, vi har med vores venner og familie. Vi har fundet ud af, at pauser i hverdagen bringer glæde – og mindre stress. Det er gået op for os, at det er rart med en fast base hjemme, hvor vi kan søge tryghed i kendte rammer og hygge os med familien.

SOMMEREN ER LANG OG GOD I POOLEN

Vi oplever temperaturstigninger i disse år – og alle prognoser viser, at de fortsætter. Kort sagt: Vi kan forvente varmere somre og mere omskifteligt vejr. Det betyder, at når det regner, ja, så regner det virkelig! Og når solen skinner, bliver det meget varmere, end vi er vant til. I Tyskland og Storbritannien er der målt over fyrre grader i sommeren 2022. Derfor tror jeg, at vi også skal forvente somre med fyrre graders varme her i Danmark. Vi følger udviklingen tæt og arbejder intenst på at skabe poolløsninger, som alle kan være med på.

UDE GODT – HJEMME BEDST

Det gamle ordsprog fortæller, præcis hvad jeg og mange andre føler i øjeblikket: Jeg elsker at nyde fritiden derhjemme med familie og venner. Under nedlukningerne indrettede vi selv vores hjem, så vi kan leve, lidt som om vi var på ferie. Temperaturstigningerne bekræfter os i, at det var en god beslutning at gøre poolen til havens centrum. For mig er det fantastisk at komme hjem efter en travl arbejdsdag eller en oldboys fodboldkamp (jeg er nok nærmest veteran, men lad det nu ligge!) – og nyde en kold sodavand ved poolen, mens dagens strabadser gennemtænkes.

Det er også godt at se, at ungerne får motion og sammenhold med vennerne i poolen. Og vigtigst af alt: masser af glæde. Det er utroligt, at noget så simpelt som vand i haven kan samle os alle og bringe glæde ind i hverdagen.

NUL-ENERGI-LØSNING – ER DET MULIGT TIL POOLEN?

De færreste ved, at det ikke koster særlig meget at have en pool kørende. Rigtig mange mennesker tror stadig, at udgiften til spa og pool nok er den samme. Det er bare forkert. Der er sket en enorm udvikling indenfor energioptimering af pools i de sidste 15 år. I dag er vores løsninger til pools meget energieffektive. De fleste af de løsninger, vi leverer til pools i dag, bruger mindre strøm end køleskabet eller tørretumbleren i hjemmet. Samtidig vælger mange poolejere varmeløsninger til poolen, som alene trækker på solenergi og derfor ikke koster noget i drift. Både nu og i fremtiden har vi fokus på energioptimering og lavenergi-løsninger til vores pools. Vi har et erklæret mål om at tage ansvar og sikre, at de løsninger, vi leverer, også er stærke og energieffektive.

Derfor ligger nul-energi-løsninger til pools måske ikke så langt ude i fremtiden, som de fleste mennesker tror.

De bedste pool-hilsner

Emil Rohde

CEO, iPool

Skal vi hjælpe dig med rådgivning? Så kontakt os her:

Relaterede artikler

Mosaikpool infinity

iPool

Swimmingpools i verdensklasse

En pool er meget mere end blot vand. En pool er en følelse, et motionsrum, en hobby og et samlingssted. Læs med her på bloggen og blev inspireret.

Aktuelle blogposts
Opvarmning

Varmepumpe

Udforsk