Gennemført træpool

Ude er godt, men hjemme er bedst. Her har man virkelig fået valuta for pengene.

Træpoolen blev oprindeligt etableret i 2001. Efter ca. år 18 års levetid var det tid til renovering af træpoolen. I forbindelse med renoveringen af træpoolen blev alle installationer til poolen opdateret og der blev monteret en ny effektiv varmepumpe til at opvarme poolvandet i poolsæsonen til de ønskede 28 grader.

Da det var tid til renovering af poolen efter godt 18 år stod valget mellem at renovere den eksisterende træpool eller bygge en helt ny pool. Valget faldt på renovering af den eksisterende træpool af hensyn til den økonomiske fordel i at bygge på videre på en poolløsning som allerede eksisterede. Renoveringen bestod i udskiftning af de forældede trækonstruktioner, montering af nye dele i poolen samt svejsning og tilpasning af ny linermembran i poolen. I forbindelse med renoveringen af selve poolen blev filterinstallationen også opdateret således at der blev monteret en ny energivenlig frekvensstyret poolpumpe og et højeffektivt patronfilter til rensning af poolvandet.

Træpool

År

2019

opgave

Renovering og opdatering af træpool

ENTREPRISEFORM​

Del entreprise

Størrelse

B: 3.5 x L: 7.5 x D: 1.5 m

Liner

Standard blå 1,5 mm (svejst og tilpasset på stedet).

Undervandslys

1 stk. LED 170mm. – warm white.

Indstøbningsdele

PVC dele.

Installation

VSF frekvensstyret poolpumpe og patronfilter.

Opvarmningsform

Varmepumpe.

Overdækning

Glasoverdækning.

gadgets

BlueConnect, Dolphin s100.

Kantfliser

Trækant i hårdt træ.

Belægning omkring poolen

Hårdttræ træ-terrasse.

For at få det maksimale ud af poolen besluttede familien sig for at investere i en glasoverdækning kort efter renoveringen af poolen var gennemført. Glasoverdækningen har givet mulighed for at bruge poolen i ydersæsonen (april, maj og september) og den har samtidig bidraget med en markant besparelse på udgiften til opvarmningen af poolen.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.