Indre København er netop blevet en smuk mosaikpool rigere

Pools er vendt tilbage – men nu skal se være en del af den udendørs oase.

Velkommen til swimmingpool, beliggende i hjertet af byen. Poolen er i en størrelse af 4x8 meter, hvilket er større end gennemsnittet og giver masser af plads til at svømme og nyde vandet.

Større, smukkere og fyldt med sjov og aktivitet!

Denne pragtfulde pool er belagt med flotte grønne mosaikker, der afspejler solen på den mest fortryllende vis. Mosaikkerne tilføjer et strejf af elegance og skønhed til poolens udseende.

For at opnå en harmonisk symmetri er der indbygget trapper i begge ender af poolen. Dette skaber ikke blot et æstetisk balanceret udseende, men sikrer også, at trapperne ikke optager pladsen i poolen. Således kan man nyde hele poolområdet til svømning og leg.

Der er også blevet installeret et modstrømsanlæg i poolen, der giver mulighed for træning og forbedring af svømmeteknikken i vandet. Dette tilføjer en ekstra dimension af sjov og aktivitet til pooloplevelsen.

I forbindelse med dette projekt er hele haven blevet ombygget, så den matcher perfekt med huset og poolen. Resultatet er en sammenhængende og imponerende udendørs oase, der vil glæde hele familien.

For at beskytte poolen og forlænge dens levetid har familien også valgt at installere en overdækning. Valget faldt på et undervandsindbygget lammel cover, der ikke blot beskytter poolen mod snavs og affald, men også bidrager til den æstetiske appel med sin diskrete og elegante udformning.

DSCF9137

År

2022

opgave

Betonpool m/mosaikker.

ENTREPRISEFORM​

Total Enterprise på pool, filterinstallation og ilægning af mosaikker.

Størrelse

B: 5.0 x L: 8.0 x D: 1.5 m

Trappe

Speciel dobbelt trappe design.

Mosaik

Metal – Esmeralda.

Undervandslys

5 stk. multifarvet RGB led m/styring.

Indstøbningsdele

Behncke – Rustfridele.

Installation

Frekvensstyretpumpe VsF & triton sandfilter.

Doseringsudstyr

Intellipool fuldautomatisk doseringsanlæg der kan tilgås online.

Opvarmningsform

Duratech varmepumpe – inverter.

Overdækning

Grando IBS-2 m. lameller i polycarbonat solar.

gadgets

Modstrømsanlæg, Dolphin S300 Robot.

Kantflise

50 mm. natursten (forseglet Travertin)

Belægning omkring poolen

30 mm. natursten (forseglet Travertin)

sammenhængende og imponerende udendørs oase

Familien er henrykt over deres valg af en stor swimmingpool belagt med smukke grønne mosaikker, der fanger solens skær på mest fortryllende vis. De er glade for den harmoniske symmetri med indbyggede trapper og begejstrede over muligheden for træning og leg med det integrerede modstrømsanlæg. Disse materialer og designvalg har virkelig beriget deres pooloplevelse og bragt stor glæde til familien.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.