Pooltrenden er kommet for at blive

Pools er vendt tilbage – men nu skal se være en del af den udendørs oase.

I de sidste par år har Sølvsten Arkitektur tegnet mange haveanlæg. Interessen for haven stammer fra Katrines opvækst og skyldes hendes fars passion for haven. Hun mener, at en have skal være lige så nem, som den er smuk: ”Jeg elsker uderum og haver, hvorfor vi aldrig tænker en villa uden de tilstødende uderum. Jeg har en klar vision om ”haven, der passer sig selv”.

HAVEANLÆG I VÆRLØSE SIKRER SKØNT UDERUM

For nylig har Sølvsten Arkitektur projekteret et haveanlæg for en kunde i Værløse.

”Kunden havde altid ønsket sig en udendørs pool og en tilhørende smuk og anvendelig have. Desuden havde kunden et praktisk problem med overophedning af boligen, som ikke er tegnet af Sølvsten Arkitektur.”

Løsningen på overophedningen blev et dekorativt og lidt utraditionelt haveanlæg med en overdækning, der skærmer for solen og samtidig skaber et uderum, der forlænger udesæsonen, forklarer Katrine: 

“Netop overdækninger og pergolaløsninger er noget, vi ofte tegner af flere årsager: Det har en positiv effekt på energiregnskabet – og det forlænger sæsonen og skaber fantastiske zoner for ophold. Til denne kunde har vi projekteret en løsning, hvor boligen forlænges med et overdækket område. Huset er meget kubisk, og de ønskede sig en løsning, der bryder de lige linjer og binder hus og have sammen. Med projektet fik vi løftet en traditionel parcelhusgrund med uderummet, så familien nu har en oase udenfor.”

Arkitekttegnet have - betonpool

År

2022

opgave

Betonpool m/liner.

ENTREPRISEFORM​

Total Enterprise på pool, område rundt om pool, filterinstallation og ilægning af liner.

Størrelse

B: 3.0 x L: 8.5 x D: 1.5 m

Trappe

Trappe i side m/repos langs endegavl.

Linertype

CGT – Aquasense – Fidji

Undervandslys

2 stk. multifarvet RGB led m/styring.

Indstøbningsdele

Rustfridele.

Installation

Frekvensstyretpumpe VsF & Patronfilter.

Doseringsudstyr

Intellipool fuldautomatisk doseringsanlæg der kan tilgås online.

Opvarmningsform

Varmepumpe – inverter.

Overdækning

Grando IBS-2 m. lameller i polycarbonat solar.

gadgets

Geyser, Massage dyser, Modstrømsanlæg, Dolphin S300 Robot.

Kantflise

Travertin – Shadow Grey.

Belægning omkring poolen

Træterrasse IPE.

ET NÆRT SAMARBEJDE MED FOKUS PÅ KUNDENS ØNSKER

Det tager typisk et par måneder at få tegnet et haveanlæg af Sølvsten Arkitektur. 

”Vi lægger vægt på en proces, hvor vi i nært samarbejde med kunden finder f rem til den rigtige løsning. Når vi får en henvendelse, tager jeg på besigtigelse hos kunden for at se forholdene, høre bygherrens ønsker og behov og mærke, om der er den rigtige kemi. Derefter udarbejder jeg et tilbud på projektet. Efter godkendelse af et tilbud holder vi et opstartsmøde om projektet, før vi går i gang med at tegne. Undervejs får vi selvfølgelig tilbagemelding fra kunden, så vi kan tilpasse, hvis der er lidt finjustering,” siger Katrine, der glæder sig til at tegne mange flere haveanlæg med pool i f remtiden. 

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.