Smuk og robust pool med plads til leg og træning

Den store pool midt i haven er familiens samlingspunkt.
Poolen giver god plads til leg og træning for forældre og børn. Sikkert også for børnebørnene en dag!
Den er nemlig fremstillet i robuste kvalitetsmaterialer, der forlænger holdbarheden.
Poolens enkle og elegante design matcher desuden hus og have perfekt.

Den store drømmepool er både smuk, praktisk, robust og energibesparende. Poolen har et klassisk minimalistisk design, og er belagt med kvalitetsmosaikker i farven metal – lava, som reflekterer solens lys. Området rundt om poolen er beklædt med lyse fliser, der visuelt gør hele området større. Sammen med poolens fantastiske omgivelser gør det badeoplevelsen til noget helt særligt

En fantastisk smuk og robust pool med plads til leg og træning

Poolens blå vand giver god mulighed for sikker leg og træning for alle. Den indbyggede trappe er praktisk placeret i hjørnet, så den ikke optager svømmepladsen. Trinene er brede nok til sikker færdsel med våde fødder – og samtidig er trappen en perfekt legeplads til børnene.

Men poolen er ikke kun til sjov og ballade. Der er nemlig også installeret modstrømsanlæg, så der er mulighed for at styrke konditionen og træne svømmeteknikken.

Svømmeturen kan sagtens fortsætte til ud på aftenen, for poolen er nemlig forsynet med to multifarvede RGB undervands-ledlys. Familien synes, at fritid skal bruges i vandet – ikke på at regulere vandkvaliteten! Derfor har vi installeret et Intellipool fuldautomatisk doseringsanlæg. Det sikrer, at værdierne i vandet altid er rigtige – uden unødig spildtid til vedligehold.

Poolens vandoverflade beskyttes mod nedfald af et undervandsindbygget Grando IBS-1 cover. Desuden har familien valgt rustfri dele, der tåler langvarig kontakt med vand. Coveret og de rustfri dele forlænger poolens holdbarhed – samtidig med at de er smukkere end standard-dele. Samtidig er coveret energibesparende, fordi det beskytter vandet mod varmetab. Det sikrer en behagelig badeoplevelse med grøn samvittighed – og en årlig besparelse på elregningen.

Mosaikpool

År

2021

opgave

Betonpool m/mosaikker.

ENTREPRISEFORM​

Total Enterprise på pool, filterinstallation og ilægning af mosaikker.

Størrelse

B: 4.0 x L: 8.0 x D: 1.5 m

Trappe

Speciel hjørnetrappe design.

Mosaik

Metal – Lava.

Undervandslys

2 stk. multifarvet RGB led m/styring.

Indstøbningsdele

Rustfridele.

Installation

Frekvensstyretpumpe VsF & triton sandfilter.

Doseringsudstyr

Intellipool fuldautomatisk doseringsanlæg der kan tilgås online.

Opvarmningsform

Duratech varmepumpe – inverter.

Overdækning

Grando IBS-1 m. lameller i polycarbonat solar m/inddækning.

gadgets

Modstrømsanlæg, Dolphin S300 Robot.

Kantflise

Keramiske kantfliser 20 mm.

Belægning omkring poolen

Flisebelægning.

En dejlig udendørs oase med plads til familie og venner

Alle i familien er meget glade for den store swimmingpool, som er centrum for fællesskab i hverdage og ferier. Undervejs blev haven også ombygget, så hus, have og pool nu danner en sammenhængende helhed.

iPools nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret – få gode råd, vejledninger, nyheder før alle andre. Vi spamer ikke, men sender kun nødvendige og interessante informationer.